Džinovo kouzlo
Červený rybíz & Hendrick´s gin
Tento džem vytvořil šéfkuchář Branislav Michalčík v rámci edice “Gentlejam od TOP šéfkuchářů”. Je výrazní, více alkoholový, ale chuťově neskutočně vyladěný. Tato kombinace je sladko-kyselá, která veříme, že okouzlí vaše smysly. Uvnitř džemu najdete lupýnky z ruží a Hendrick´s gin – lahodní gin, za kterou vyváženou chutí stojí úžasné infuze ruží a okurek. A ta vůně, to je něco neskutečného! To musíte ochutnat! Šéfkuchář Braňo Michalčík doporučuje podávat tento džem ideálně k jemním sýrům s bílou plísní nebo ke steakům, zvěřině, telecině, či svíčkové.
Váha: 250g Obsah čistého alkoholu: 11,4% Obsah cukru: Výrobek obsahuje 40g cukru na 100g výrobku. Obsah ovoce: Vyrobeno ze 101g ovoce na 100g výrobku. Složení výrobku: červený rybíz 56%, lupýnky z ruží 1,4%, cukr, kyselina citrónová, kampotské černé koření 0,1%, Hendrick´s gin (alk. 41% obj.) 27% Minimální trvanlivost: 1 rok od data výroby Skladování: Uchovejte v suchu a chraňte před přímým slunečním světlem. Po otevření skladujte při teplotě +2°C až +10°C a spotřebujte do 14 dnů.